Digitaal boek:

Deel 4 Puberteitsfase


Aspecifiek trainen om specifiek beter te worden.


Het vierde boek richt zich naar de puberteitsfase waar de maturiteit van de spelers het startpunt is om tot een optimale ontwikkeling te komen. 


Hoofdstuk 1: Situeren van de coördinatiefase binnen het LTPD-model
Hoofdstuk 2: Coördinatiefase. Wie zijn ze?
Hoofdstuk 3: Explosiviteit-coördinatie
Hoofdstuk 4: Fysiek-coördinatieve vaardigheden - Lichaamsbeheersing
Hoofdstuk 5: Technisch-coördinatief vermogen - Balbeheersing
Hoofdstuk 6: Actieve blessurepreventie
Hoofdstuk 7: Uitgewerkte LTPD opwarming
Hoofdstuk 8: Balbeheersing vertalen naar basics en functionele balvaardigheden
Hoofdstuk 9: Balbeheersing vertalen naar teamtactics-Speelwijzetraining
Hoofdstuk 10: Testing
Besluit


193 pagina's


Prijs 10 EUR 

Wettelijke voorwaarden

Behoudens de wettelijke uitzonderingen, mogen de producten en hun inhoud niet, geheel of gedeeltelijk, verveelvoudigd, vertaald, aangepast of opgeslagen worden in enige vorm of op enige wijze, noch mogen de producten en hun inhoud, geheel of gedeeltelijk, medegedeeld of doorgegeven worden aan het publiek in enige vorm of op enige wijze (zoals, maar niet beperkt tot, elektronische en mechanische wijze) zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van Joost Desender.


E-books

Na betaling van de e-books, ontvangt u een downloadcode waarbij u 2 weken de tijd heeft om het boek te downloaden op uw computer. De e-books zijn beveiligd en gecodeerd en onderhevig aan de bovenstaande wettelijke voorwaarden. 


Prijs

De prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien verzendkosten van toepassing zijn worden deze berekend op het einde van de bestelprocedure.


Leveringstermijn

De leveringen van onze producten gebeuren enkel na volledige betaling van de goederen. De goederen worden door ons verpakt en geleverd binnen de 10 werkdagen. 


CONTACT DETAILS