WEBINAR Voetbal is FUN

Voetbal is FUN: Al spelend leren voetballen


Kinderen van 5, 6, 7 en 8 jaar komen naar een voetbalvereniging Om VOETBAL te SPELEN. Voetbal moet FUN zijn voor de kinderen. Voetbal al spelende aanleren moet de betrachting zijn van elk jeugdcoach van de U6, U7, U8 en de U9.


In het boek 'Voetbal is FUN' geven we een antwoord op hoe we algemene en voetbalspecifieke vaardigheden op een speelse, doelgerichte en kindvriendelijke manier kunnen initiëren bij de kinderen. Voetbal moet plezant zijn en toch willen we de kinderen inhoudelijk ook iets bieden. Al SPELEND leren voetballen is onze uitdaging. De zeer gevarieerde oefenstof die we aanbieden is doelgericht en altijd in overeenstemming met het niveau en belevingswereld van de jonge voetballers.


Inhoud:

 1. De voetballer van morgen
 2. Relatief leeftijdseffect
 3. Specifieke leeftijdskenmerken speelfase 1 + speelfase 2
 4. Windows of trainability
 5. Trainingsmethodiek
 6. Multi move integreren in de reguliere training
 7. Braintraining in de speelfase
 8. Impliciet leren
 9. Praktijk-Demo trainingen


  Duur:  88 min
  Prijs: 12 EUR (webinar+slides in pdf)


  Na aankoop kan je de webinar online streamen en meermaals herbekijken. Je kunt de les op eigen tempo, wanneer je het zelf wenst, beluisteren en bekijken. Daarnaast ontvang je ook een pdf-bestand met de slides van de webinar.

  Je hebt ook altijd de mogelijkheid om vragen te stellen over de inhouden, mail hiervoor naar joostdesender@gmail.com.


  Wettelijke voorwaarden

  Behoudens de wettelijke uitzonderingen, mogen de producten en hun inhoud niet, geheel of gedeeltelijk, verveelvoudigd, vertaald, aangepast of opgeslagen worden in enige vorm of op enige wijze, noch mogen de producten en hun inhoud, geheel of gedeeltelijk, medegedeeld of doorgegeven worden aan het publiek in enige vorm of op enige wijze (zoals, maar niet beperkt tot, elektronische en mechanische wijze) zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van Joost Desender.


  E-books/PDF webinar

  Na betaling ontvangt u een downloadlink waarbij u 2 weken de tijd heeft om het bestand te downloaden op uw computer. De e-books zijn beveiligd en gecodeerd en onderhevig aan de bovenstaande wettelijke voorwaarden. 


  Webinars

  Na betaling van de webinars ontvangt u een link waarbij u de video online kan streamen (max. 25 maal gedurende 3 maanden tijd). 


  Prijs

  De prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien verzendkosten van toepassing zijn worden deze berekend op het einde van de bestelprocedure.


  Leveringstermijn

  De leveringen van onze producten gebeuren enkel na volledige betaling van de goederen. De goederen worden door ons verpakt en geleverd binnen de 10 werkdagen.