Digitaal boek:
Deel 1 Theorie


Het eerste boek omschrijft de theoretische achtergrond van 'Long Term Player Development' binnen het globale jeugdopleidingsplan.


Hoofdstuk 1: 'Long Term Player Development'
Hoofdstuk 2: Voetbal 'fysiologisch'
Hoofdstuk 3: Actieve Blessurepreventie
Hoofdstuk 4: Testing, monitoring en retraining
Hoofdstuk 5: Huiswerk voor de jonge voetballer
Hoofdstuk 6: Technisch-coördinatief vaardigheden
Hoofdstuk 7: FUN: Bouwstenen van het 'Long Term Physical Development en Lifestyle'-model
Besluit


191 pagina's


Prijs 10 EUR 

Wettelijke voorwaarden

Behoudens de wettelijke uitzonderingen, mogen de producten en hun inhoud niet, geheel of gedeeltelijk, verveelvoudigd, vertaald, aangepast of opgeslagen worden in enige vorm of op enige wijze, noch mogen de producten en hun inhoud, geheel of gedeeltelijk, medegedeeld of doorgegeven worden aan het publiek in enige vorm of op enige wijze (zoals, maar niet beperkt tot, elektronische en mechanische wijze) zonder voorafgaande en schriftelijke toestemming van Joost Desender.


E-books

Na betaling van de e-books, ontvangt u een downloadcode waarbij u 3 maanden de tijd heeft om het boek te downloaden op uw computer. De e-books zijn beveiligd en gecodeerd en onderhevig aan de bovenstaande wettelijke voorwaarden. 


Prijs

De prijzen zijn in Euro, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Indien verzendkosten van toepassing zijn worden deze berekend op het einde van de bestelprocedure.


Leveringstermijn

De leveringen van onze producten gebeuren enkel na volledige betaling van de goederen. De goederen worden door ons verpakt en geleverd binnen de 10 werkdagen. 


CONTACT DETAILS